icon
Tüm Kategoriler
Sepetim

İHA-1 / İHA-2 ve Drone Gezgin Foto RSS






13 Haz Autel Evo 2 6K drone kutu açılış incelemesi
0 3765
Akıllı ve stili yüksek uçan mükemmellikle birleştiren hafif EVO, gelen engelleri algılar ve 4K 60fps Ultra HD kamera videosu sunar. Uzaktan kumandanın kullanımı zahmetsizdir ve yerleşik OLED ekranla donatılmıştır. Bu fanta..
22 Haz Fotoğraf ve Video İçin Satın Alınacak En İyi 10 Dron
0 21841
Fotoğraf ve Video İçin Satın Alınacak En İyi 10 Dron 21. yüzyıl ilerledikçe (en az bir büyük aksaklık hariç), en iyi insansız hava araçları daha da iyileşmeye devam ediyor. Keskin kame..
13 Haz DJI GO4 Uygulaması ile canlı yayın nasıl yapılır ?
0 3749
kullandığınız dji phantom 3, phantom 4 / advance / pro, mavic pro, mavic air, ve diğer dji modelleri ile , dji go ve dji go 4 uygulaması yardımıyla facebook hesabınız üzerinden nasıl canlı yayın yapılacağını anlattığımız v..
13 Haz DJI Mavic Air Smart Captıre Nasıl çalışır ?
0 4008
ADJI mavic air cihazınızın smart capture özelliği nasıl çalışır ? hangi aşamaları ne şekilde aktif edilir öğrenmek için videomuzu..
13 Haz DJI Mavıc Air Sensör Kalibrasyonu
0 6326
DJI mavic air / dji mavic pro / djiphantom 4 / dji phantom pro / dji phantom advance modellerinin sensör kalibrasyonu da aynı şekilde yapılır, sensör kalibrasyonunu nasıl yapacağını anlattığımız video da, dikkat etmeniz ge..
13 Haz DJI Mavic Pro Wifi Modu Nasıl Ayarlanır ?
0 1714
Dji mavic pro, dji phantom 4, dji phantom 4 advance, dji phantom 4 pro, dji phantom 4 pro plus ve benzeri cihazların temel bilgilerini Türkçe olarak anlattığımız videoları izlerken video listelerini takip etmenizi öneririm..
Gösterilen: 1 ile 6 arası, toplam: 29 (5 Sayfa)
Web sitemizde kullanıcı deneyimini arttırmak için çerez (cookie) kullanıyoruz